Product was successfully added to your shopping cart.

Minipack-Torre MV45X

Hiter pregled

Komorne vakuumirne naprave MV imajo visoko kakovostno tehnološko in funkcionalno vsebino, vendar ohranjajo izredno enostavno uporabo.

V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov.
Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema.
Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja.
Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo.
Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah.

Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Tehnične lastnosti:

Električno napajanje: 120/230 V, 1ph

Dimenzija varilnik letev: 450 mm

Vakuumska črpalka: 20 m3/h

Dimenzije stroja z odprtim pokrovom: 544x649x v.750 mm

Dimenzije stroja z zaprtim pokrovom: 544x649x v.490 mm

Teža stroja (neto / bruto): 78/87 mm

Dimenzije komor (rezervoar + pokrov):

  • VARILNA LETEV SPREDAJ 466x405.5x v.226 mm
  • DVE VARILNI LETVI LEVO/DESNO 351x466x v.226 mm

Dodatne informacije

Kratek opis Komorne vakuumirne naprave MV imajo visoko kakovostno tehnološko in funkcionalno vsebino, vendar ohranjajo izredno enostavno uporabo. V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov. Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema. Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja. Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo. Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah. Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

Morda vas bo zanimalo tudi