Product was successfully added to your shopping cart.

Minipack-Torre MV35X

Hiter pregled

Nov model MVS35 X iz Minipack®-torre je bil preoblikovan.

Močne odlike:
Estetika
Sprednja nadzorna plošča / zaslon.

V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov.
Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema.
Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja.
Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo.
Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah.

Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Tehnične lastnosti:

Električno napajanje: V 120/230, 1 Ph

Dimenzija varilne letve 310 mm (št. 1 spredaj)

Vakuumska črpalka: 10 m3/h

Dimenzije stroja z odprtim pokrovom: 390x617x v.634 mm

Dimenzije stroja z zaprtim pokrovom: 390x617x v.317 mm

Teža stroja (neto / bruto): 45/53 mm

Dimenzije komore (rezervoar + pokrov): 325x243.5 v.184 mm

Dodatne informacije

Kratek opis Nov model MVS35 X iz Minipack®-torre je bil preoblikovan. Močne odlike: Estetika Sprednja nadzorna plošča / zaslon. V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov. Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema. Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja. Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo. Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah. Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

Morda vas bo zanimalo tudi