Product was successfully added to your shopping cart.

Kuhinje

Set Descending Direction

   

Izdelki 31 do 40 od 47 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  1. Vrečke za vakumiranje - pakiranje živil 300x400 mm

    Večnamenske plastične vrečke za vakuumiranje živilskih izdelkov.

  2. Vrečke za vakumiranje - pakiranje živil 300x350 mm

    Večnamenske plastične vrečke za vakuumiranje živilskih izdelkov.

  3. Eco Vac MINI, namizna vakuumirna naprava

    Namizna vakumirna naprava za pakiranje živil v narebrene vakuumske vrečke. Naprava ECO-VAC MINI deluje na način izsesavanja zraka iz vrečke, ki jo po končanem postopku čvrsto zavari, kar omogoči podaljšanje roka uporabe zapakiranega živila.

  4. Minipack-Torre MV35X

    Nov model MVS35 X iz Minipack®-torre je bil preoblikovan. Močne odlike: Estetika Sprednja nadzorna plošča / zaslon. V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov. Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema. Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja. Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo. Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah. Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

  5. Minipack-Torre MV41X

    Linija komornih vakuumirnih naprav linije MV je opremljena s številnimi tehnološkimi rešitvamiin visoko kakovostnimi funkcijami, hkrati pa ohranjajo izredno enostavno uporabo. Izdelane so v sodelovanju s kuharskimi strokovnjaki in strokovnjaki za živilsko industrijo. Ti stroji za vakuumsko pakiranje imajo inovativne lastnosti, usklajene s potrebami profesionalne uporabe, da ustrezajo vsem potrebam industrije. Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja. Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo. Številne druge značilnosti naredijo te vakuumske komoorne naprave prave dragulje.

  6. Minipack-Torre MV45XL

    Komorne vakuumirne naprave MV imajo visoko kakovostno tehnološko in funkcionalno vsebino, vendar ohranjajo izredno enostavno uporabo. V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov. Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema. Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja. Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo. Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah. Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

  7. Vrečke za vakumiranje - pakiranje živil 120x300 mm

    Večnamenske plastične vrečke za vakuumiranje živilskih izdelkov.

  8. Vrečke za vakumiranje - pakiranje živil 150x250 mm

    Večnamenske plastične vrečke za vakuumiranje živilskih izdelkov.

  9. Vrečke za vakumiranje - pakiranje živil 180x250 mm

    Večnamenske plastične vrečke za vakuumiranje živilskih izdelkov.

  10. Vrečke za vakumiranje - pakiranje živil 200x200 mm

    Večnamenske plastične vrečke za vakuumiranje živilskih izdelkov.

Set Descending Direction

   

Izdelki 31 do 40 od 47 skupaj

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5