Product was successfully added to your shopping cart.

Pakirni stroj, Minipack-Torre Replay 55C Evo

Hiter pregled

Stroj je namenjen pakiranju pakirancev v raznorazne folije z varjenjem in termo krčenjem le-te.
Stroj omogoča polavtomatsko delovanje z začetkom cikla s pritiskom na gumb ali kontinuirano delovanje z nastavitvijo ustreznega intervala.

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Stroj je namenjen pakiranju pakirancev v raznorazne folije z varjenjem in termo krčenjem le-te.

Posebnost stroja je njegovo polavtomatsko delovanje. Cikel se začne s pritiskom na gumb lahko pa se nastavi tudi poljuben interval v katerem se izvajajo cikli avtomatsko med tem ko delavec skrbi le za sprotno vstaljanje izdelkov v folijo.

Stroj ima patentiran sistem z dvofunkcijskim (lahko samo varjenje ali pa varjenje in krčenje folije hkrati) delovanjem, kar zagotavlja varjenje in krčenje folije v eni operaciji brez tunela - nastavljivo na elektronskem panelu s šestimi programi s spominom nastavljenih vrednosti.

Stroj zagotavlja avtomatsko kontrolirano impulzno varjenje folije, varilna letev je vložena v togo karbonsko osnovo, zgornja protiletev je prevlečena z teflonskim trakom, kar zagotavlja izredno kvaliteto zvara, dolgo življensko dobo varilne letve ter manj vzdrževanja in čiščenja.

Stroj ima po višini nastavljivo delovno ploščo - mrežo za zagotavljanje pozicioniranja zvarnega mesta, nastavljiv nosilec folije (za nastavljanje širokih rol folije), in že serijsko vključuje mikro perforator folije (kar omogoča lažje in hitrejše odsesavanje odvečnega zraka med pakirancem in folijo v ciklu delovanja).

Temperatura krčenja folije se nastavlja na elektronskem panelu in kontrolira z termoregulatorjem.

Folije, ki se lahko uporabljajo: ECO1 (PVC), ECO2 (POLYOLEFIN), PP, PE-LD

Tehnične značilnosti:

Električno napajanje: 220 V
Dimenzija varilnih letev: 550 x 420 mm
Višina največjega pakiranca:250 mm
Priključna moč: 3.2 kW
Realna poraba: 1.65 kW / h
Max. dim. role folije: širina 550 mm , premer 300 mm
Dimenzije stroja pri odprti komori: 1260x810x1310 mm

Dimenzije stroja pri zaprti komori: 1260x810x1165 mm
Teža stroja: 135 kg
Indikativna produktivnost: 200 - 300 kosov / h

Dodatne informacije

Kratek opis Stroj je namenjen pakiranju pakirancev v raznorazne folije z varjenjem in termo krčenjem le-te. Stroj omogoča polavtomatsko delovanje z začetkom cikla s pritiskom na gumb ali kontinuirano delovanje z nastavitvijo ustreznega intervala.

Morda vas bo zanimalo tudi