Product was successfully added to your shopping cart.

MX 2 - Kuharska vakuumirna naprava

Hiter pregled

Revolucionarna vakuumirna naprava za svojevrstno pripravo jedi in pijač za uporoabo v gostinstu ter za ljubiteljske kuharje.

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

MX 2 postavljo vakuumsko tehnologijo na novo raven.


Na zaslonu na dotik izberite želeni pripravek in MX 2 vam ga bo pripravil v nekaj minutah.


Ali želite marinirati meso za sočno enolončnico? Samo nekaj minut traja vakuumski cikel, ki ga je posebej zasnovala ekipa kuharjev.
Imate goste in jim želite ponuditi dišeč limoncello? O tem vam ni treba razmišljati več tednov vnaprej. V samo nekaj trenutkih si privoščite limonino infuzijo s popolno vsebnostjo alkohola.
Ste barman? Bi radi vse navdušili s prefinjenimi koktajli? Osnove pijače pripravite tako, da se samo dotaknete zaslona na dotik in jih ponudite svojim strankam.


Vse to zahvaljujoč MX 2, kjer tehnologija vakuuma postane bonus v kuhinji. Pripravite vrečke in kozarce in jih kar najbolje izkoristite tako, da jih kuhate na nizkih temperaturah.

Prednosti, da imate MX 2 v svoji kuhinji

Infuzije, marinade in koktajli
MX 2 ponuja veliko več kot samo vakuumsko tehnologijo v vrečkah, kozarcih in steklenicah: infuzije, marinade, koktajli in recepti v samo nekaj trenutkih.

WiFi in Bluetooth
Povezava WiFi in Bluetooth: samo dotaknite se zaslona na dotik ali pametnega telefona, da programirate popoln cikel vakuuma za vaše priprave.

Oblikovanje
MX 2 doda kuhinji pridih oblikovanja, ker je privlačna in jo lahko prilagodite svoji najljubši barvi.

Dodatne informacije

Kratek opis Revolucionarna vakuumirna naprava za svojevrstno pripravo jedi in pijač za uporoabo v gostinstu ter za ljubiteljske kuharje.