Product was successfully added to your shopping cart.

Minipack-Torre MV52DVX

Hiter pregled

Komorne vakuumirne naprave MV imajo visoko kakovostno tehnološko in funkcionalno vsebino, vendar ohranjajo izredno enostavno uporabo.

V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov.
Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema.
Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja.
Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo.
Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah.

Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Tehnične lastnosti:

Električno napajanje: 208 V, 3 Faze

Mere varilnih letev: Dve stranski letvi 530 mm (levo/desno) v vsaki komori, skupno 4 letve;

Vakuumska črpalka: 40 m3/h

Višina delovne površine: 893 mm

Dimenzije stroja z odprtim pokrovom: 1278x784x v.1344 mm

Dimenzije stroja z zaprtim pokrovom:1278x784x v.985mm

Teža stroja (neto / bruto): 268 kg

Razpoložljive dimenzije komore (rezervoar + pokrov): 399x519x h.200 mm (2 komori)

Dodatne informacije

Kratek opis Komorne vakuumirne naprave MV imajo visoko kakovostno tehnološko in funkcionalno vsebino, vendar ohranjajo izredno enostavno uporabo. V sodelovanju z vrhunskimi kuharji smo med projektiranjem in izdelavo zaslona razširili funkcije, ki jih nudi nadzorna plošča, ob upoštevanju posebnih potreb profesionalnih uporabnikov. Komplet za vstavljanje inertnega plina je lahko dobavljen tudi kot dodatna oprema. Nadzorna plošča omogoča do 10 programov po meri, ki jih je mogoče nastaviti. Na zaslonu se s posebnim opozorilom prikaže potreba po zamenjavi olja. Zaslon na dotik (z membranskim stikalom) preprečuje, da bi tekočine prišle v ploščo. Najsodobnejši elektronski senzor, ki obdeluje podatke neposredno iz plošče, zaznava nivo vakuuma znotraj komore. Poleg tega je stroj mogoče kalibrirati, ko je postavljen v prostorih končnega uporabnika, da popravi vse spremembe atmosferskega tlaka na različnih višinah. Vsi modeli minipack®-torre imajo ploščo z varnostnim sistemom, ki preprečuje pregrevanje varilne letve.

Morda vas bo zanimalo tudi